A 25 év alatt kiemelt cél volt vállalatunk magas szinten való működtetése, szolgáltatásaink kiemelkedő minőségének megtartása illetve a megszerzett tapasztalatok folyamatos integrálása tevékenységeinkben a további fejlődés érdekében. 

Hamarosan...

Az épületek környezetünk meghatározó elemei, amelyek létrehozása, megújítása során a forma és terek mellett a felhasznált alapanyagoktól függ azok tartóssága, komfortossága és gazdaságos használata.


Mivel a hatékonyság és praktikusság egyre inkább alapvető elvárás bármilyen tevékenységet illetően, a Bodrogi Bau Kft. kereskedései olyan építőanyagokat forgalmaznak, amelyek folyamatosan megújuló kínálatukkal ennek az elvárásnak megfelelnek.
Beszállító partnereink a legmodernebb technológiák alkalmazásával állítják elő innovatív termékeiket, amelyek a gazdaságosság alapvető elvárása mellett a változó fogyasztói igények teljes körű kielégítését is szolgálják kedvező áron.


Az építőanyag kereskedéseink által forgalmazott termékeket saját kivitelezőink is használják, így naprakész információkkal rendelkezünk az anyagok felhasználását, minőségét illetően és ezáltal megfelelően tudjuk tájékoztatni vásárlóinkat is.


A tanácsadás mellett szolgáltatásaink közt szerepel: festék színkeverés, házhoz szállítás, helyszíni daruzás, anyagszükséglet számítás, árajánlat és energia tanúsítványkészítés. Energiatudatos korszerűsítéseknél használjuk a hőkamerás vizsgálatokat. Áruházaink kínálata az elmúlt években barkács termékek széles választékával bővült.

A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi.