Megváltozik a budapesti, szentesi és vásárhelyi tüzép nyitvatartása.

 Újra visszaáll minden a régi kerékvágásba a vírus után, a Bodrogi Bau életében. Áruházaink készletei feltöltve, nyitva tartásai pedig meghosszabbítva. Három áruházban, azonban változik a nyitva tartás, erre szeretnénk felhívni partnereink figyelmét:

 A vásárhelyi tüzép, valamint szentesi áruház esetében hétfőtől-péntekig reggel 7 órától, 16 óráig tart nyitva, szombaton délig, vasárnap pedig zárva!

 Budapesti áruház esetén reggel 7 órától, délután négy óráig! Hétvégén mindkét nap zárva!

 

 Köszönjük, hogy Velünk vagytok!

A kormányrendeleteket betartva áruházaink nyitvatartása változik. Ezúttal a dél-alföldi áruházainkban reggel 7-től, délután 4-ig várjuk a vásárlókat, partnereket!

 

 Kérünk Mindenkit, hogy online felületeinket kövessék, hiszen a folyamatos változtatásokat itt naprakészen kezeljük és frissítjük!

Köszönjük, hogy Velünk vagytok!

 

Húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk eltér az egyes áruhazak esetében!

 A húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul áruházainkban:
🔹Hódmezővásárhely, Szeged és Csongrád áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 13:00-ig nyitva!
🔹Hódmezővásárhely tüzép, Szentes és Békéscsaba áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 12:00-ig nyitva!
🔹Budapest: Péntektől-hétfőig: zárva!

 Cégünk továbbra is minden higiéniai előírást és szabályzatot betart! A #maradjotthon keretein belül, online és telefonon is rendelhetnek, házhozszállítással, melyről további információ a http://bodrogiepitoanyag.hu/kapcsolat oldalon elérhető!

 

 Kellemes húsvéti ünnepekes és #maradjotthon!

Új, megváltozott nyitvartatási időben várjuk kedves Ügyfeleinket, valamennyi áruházunkban!

 A kormány legutóbbi óvintézkedései alapján nyitva tartási rendünk az alábbira módósul: reggel 7 órától, délután 15:00-ig van nyitva az összes Bodrogi Építési és Barkácsáruház.

Aluland a McDonald’s-ban!-Saját McDonald’s-ot nyitott a magyar milliárdos, a hazai hálózat új tulajdonosa!

 

Scheer Sándor, a hazai hálózat új tulajdonosa első úgynevezett kétsávos autós éttermét nyitotta meg Gödöllőn. A Bodrogi Cégcsoport része, az Aluland gyáregység is részt vett a projektben. A gödöllői McDonald’s projekt nyílászáróit a Meto Építő Zrt. rendelte meg tőlünk. Az épület homlokzati nyílászáróit, valamint a belső szélfogót készítette a Aluland gyáregységünk. Összetételét tekintve a nyílászáróink hőhídmentes Schüco profilból umbraszürke színben készültek háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, profi minőségben. Beépítés szempontjából a szerkezeteket a fal elé kellett elhelyezni, ezért horganyzott acélkonzolokra kellett ültetni a nyílászárókat. A gyártás és helyszíni szerelés közben a munka fennakadás nélkül zajlott le.


„Az új étterem és McDrive kívül-belül a legújabb trendek szerinti McDonald’s-megjelenést kapta. Az akadálymentesített vendégtér 100 négyzetmétert foglal el, és 84 ülőhellyel rendelkezik. A teraszon elhelyezett asztaloknál további 32 vendég tud helyet foglalni.Az éttermet már a legkorszerűbb külső- és belsőépítészeti tervek alapján, a „Jövő Élménye” koncepció jegyében építették (ez a 11. ilyen Magyarországon). Ez a koncepció már része a hálózat modernizációjának, amibe a magyar tulajdonos elég sokat fektet.” (Forrás: forbes.hu)

„A cél, hogy a rendszerben és a piacban rejlő lehetőségeket ötvözve felgyorsítsuk a növekedést, ösztönözzük az innovációt, és még közelebb hozzuk a márkát a vendégeinkhez. A jövőben még modernebb éttermekkel, illetve új és kibővített szolgáltatásokkal még több helyen leszünk jelen, így a változást egyre több vendégünk személyesen is megtapasztalja majd” – fogalmazott Scheer Sándor.

 A McDonald’s sajátossága, hogy asztalunknál pár kattintással tudunk rendelni és fizetni azt.

Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen modern és innovatív étterem megvalósításában ránk gondoltak.

 Mikler Roland parádéval, Bánhidi Bence világklasszis teljesítményével és csodálatos második félidei játékkal ment tovább a magyar csapat! Portugália, Norvégia, Szlovénia, Svédország lesz az ellenfelünk, és amiről álmodni sem mertünk, harcolhatunk az olimpiáért.

 A mérkőzés előtt a magyar csapat egy döntetlennel is kiegyezett volna, azonban minden várakozást felülmúltak játékosaink.  Győzelmével középdöntőbe jutott a magyar alakulat, a vb címvédő Dánia azonban kiesett, akikkel korábban döntetlent játszott a magyar csapat. Csoportunkból Izland szintén továbbjutott.

 Ami pedig külön büszkeség számunkra, hogy az egykori válogatott kézilabdázó, Nagy László a kispadon foglalt helyet és biztatta csapatot, mint a magyar válogatott szakmai stábjának tagja. Nagy László immáron többéve dolgozik együtt cégünkkel, mint a Carboland hőszigetelés reklámarca. Ezúton gratulálunk a csapatnak és Nagy Lászlónak is és további sok sikert kívánunk!

Magyarország–Izland 24-18 (9-12), Malmö, v.: Marin, García (spanyolok). lövések/gólok: 40/24, illetve 43/18, gólok hétméteresből: 3/1, illetve 4/0, kiállítások: 8, illetve 8 perc, Magyarország: Mikler – Hornyák 1, Máthé, Sipos, Bánhidi 8, Ligetvári 1, Győri 3, cserék: Szita 4, Bóka 4,Balogh Zs. 2, Rosta, Nagy B. 1, szövetségi kapitány: Gulyás István

 Hajrá Magyarok!