A település megalakulásának 70. évfordulója adott rá alkalmat, hogy Matuszka Antal polgármester átadja az általunk kivitelezett új piac épületét. A beruházásra a község 90 millió Ft állami támogatást nyert, és mi büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőnk megtisztelt bizalmával és minket kértek fel az épület megvalósítására.

A tervezés során az egyik fő szempont volt, hogy akadálymentes legyen az épület, így található benne többek között egy ilyen vizesblokk is. Ezen kívül egy állandó üzlethelyiség, valamint 10 árusító hely biztosítja majd az érdeklődőknek a gondtalan vásárlást.

Újdonság továbbá a község lakóinak a téli piac kialakítása az épületen belül, mely a hideg időkben is lehetővé teszi majd a zavartalan vásárokat.
Bízunk benne, hogy munkánk méltó ékköve lesz Zákányszéknek, és a későbbieknek is részesei lehetünk a község fejlődésének!

Zkicsiákányszék piac

Több mint 1,5 évvel ezelőtt kezdtük meg a munkálatokat a szegedi Móra Ferenc Múzeum épületén, ahol teljeskörű felújítást végeztünk kívül- és belül egyaránt.


A kultúrpalota homlokzata újra úgy fest, mint hajdanán 1896-ban, azonban belülről egy modernebb kép tárulkozik elénk, sok-sok újdonsággal és interaktív megoldással. A múzeum tetején található kilátóból pedig csodálatos panoráma nyílik Szegedre, a Tiszára és a Dómra.
Nem a múzeum felújítása volt az egyetlen projekt, a vár is új köntösbe öltözött. Mindkét munka során sok-sok újdonságra lehetnek figyelmesek a kilátogatók, az egyik legfontosabb, hogy számos interaktív eszközt építettünk be, ezáltal a látogató is a kiállítások részévé válhat. Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte a kommunikáció és csapatmunka fontosságát, mely a kivitelezők, tervezők és a múzeum dolgozói között jött létre és tökéletesen működött.


Az ünnepélyes átadáson Bodrogi Ferenc a múzeum eredeti kulcsát bocsátotta rendelkezésére Dr. Botka László polgármesternek, aki átadta az épületet a szegedi polgároknak. Fogas Ottó, a múzeum igazgatója dicsérte a 20 hónapos munka végeredményét és megemlítette, hogy most már méltó helyszíne lesz a múzeum nagynevű, nemzetközi kiállítások lebonyolítására.
A külső park rész is megújul, mely pár hónapon belül egy új szökőkúttal (melyet a szegediek szavazhattak meg) kerül majd átadásra.


Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek, aki részt vett a sikeres projektben, külön megköszönve a Bodrogi Bau Cégcsoportunk dolgozóinak, akik kiváló munkát végeztek.

kicsi DSC07413 kicsi DSC07847

kicsi DSC07372 kicsi DSC07322

 

Megváltozik a budapesti, szentesi és vásárhelyi tüzép nyitvatartása.

 Újra visszaáll minden a régi kerékvágásba a vírus után, a Bodrogi Bau életében. Áruházaink készletei feltöltve, nyitva tartásai pedig meghosszabbítva. Három áruházban, azonban változik a nyitva tartás, erre szeretnénk felhívni partnereink figyelmét:

 A vásárhelyi tüzép, valamint szentesi áruház esetében hétfőtől-péntekig reggel 7 órától, 16 óráig tart nyitva, szombaton délig, vasárnap pedig zárva!

 Budapesti áruház esetén reggel 7 órától, délután négy óráig! Hétvégén mindkét nap zárva!

 

 Köszönjük, hogy Velünk vagytok!

A kormányrendeleteket betartva áruházaink nyitvatartása változik. Ezúttal a dél-alföldi áruházainkban reggel 7-től, délután 4-ig várjuk a vásárlókat, partnereket!

 

 Kérünk Mindenkit, hogy online felületeinket kövessék, hiszen a folyamatos változtatásokat itt naprakészen kezeljük és frissítjük!

Köszönjük, hogy Velünk vagytok!

 

Húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk eltér az egyes áruhazak esetében!

 A húsvéti, ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul áruházainkban:
🔹Hódmezővásárhely, Szeged és Csongrád áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 13:00-ig nyitva!
🔹Hódmezővásárhely tüzép, Szentes és Békéscsaba áruház: Pénteken, vasárnap és hétfőn zárva, szombaton reggel 7-től, 12:00-ig nyitva!
🔹Budapest: Péntektől-hétfőig: zárva!

 Cégünk továbbra is minden higiéniai előírást és szabályzatot betart! A #maradjotthon keretein belül, online és telefonon is rendelhetnek, házhozszállítással, melyről további információ a http://bodrogiepitoanyag.hu/kapcsolat oldalon elérhető!

 

 Kellemes húsvéti ünnepekes és #maradjotthon!

Új, megváltozott nyitvartatási időben várjuk kedves Ügyfeleinket, valamennyi áruházunkban!

 A kormány legutóbbi óvintézkedései alapján nyitva tartási rendünk az alábbira módósul: reggel 7 órától, délután 15:00-ig van nyitva az összes Bodrogi Építési és Barkácsáruház.