Töltés...

A kedvező állami támogatásoknak köszönhetően megnőtt a lakásépítési és felújítási kedv. Aki azonban belefog, szeretne megfizethető áron jó minőségű alapanyagokkal dolgozni. 

Szentesen és Csongrádon építési és barkács alapanyagoktól kezdve a festékeken, tüzelőanyagon át a nyílászárókig mindent megtalálnak az építkezők és felújítók a Bodrogi Építési és Barkácsáruházakban.

A Bodrogi Bau Kft. nagy múltra visszatekintő, piacvezető építőipari cég. Tagja és résztulajdonosa Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózatának, a több mint 80 telephellyel rendelkező újHáz Centrum Építőanyag nagykereskedelmi társulásnak. A Bodrogi Építési és Barkácsáruházakban minden vásárlói igényt kielégítenek, és a közös beszerzésnek, közös értékesítésnek köszönhetően megfizethető árakon kínálják termékeiket.

Csongrádon 2003 óta van jelen a cég, 2012-től a mai helyén a Fő utcán, a volt Bútorgyár épületében várja ügyfeleit 7 ezer m2-en, míg Szentesen, a Vásárhelyi úton 2017 tavaszán nyílt meg a ma már 5 ezer m2-es Bodrogi Építési és Barkácsáruház. Újdonságnak számít a termékkínálatban a tüzelőanyag, de a fűrészáru, a homlokzati szigetelőanyagok éppúgy megtalálhatók, mint a térkő vagy éppen a kandalló. Az építkezéshez, felújításhoz az alapoktól a belső szerelési munkákig mindenhez tudnak alapanyagot biztosítani.

A Bodrogi Építési és Barkácsáruházak folyamatosan frissülő akciós termékeiről a havonta megjelenő kiadványukból is tájékozódhatnak, amely valamennyi postaládába eljut a térségben. Szolgáltatásaik között szerepel az anyagszükséglet kiszámítása, a házhozszállítás, a homlokzati festékek színkeverése, és a szaktanácsadás is.

A Bodrogi Bau Kft. nemcsak tervező, kivitelező és kereskedő cég, hanem már gyártó is, hiszen november 9-én megnyitott Szegeden két üzemük, ahol a Carboland hőszigetlő anyagokat és az Aluland alumínium nyílászárókat gyártják.

Keressék termékeiket Szentesen a Vásárhelyi út 116. és Csongrádon a Fő utca 61. szám alatti újHáz Centrum Bodrogi Építési és Barkácsáruházakban! 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!