Töltés...

Immáron 23. alkalommal rendezték meg a Tiszai Halászléfesztivált Szegeden, a Rakparton. Ezzel párhuzamosan pedig a Partfürdőn, halászléfőző versenyt, ahol a legnagyobb Csongrád megyei vállalkozásokkal találkozhatnak a kilátogatók. Cégünk idén is részt vett a fesztiválon, az eddigi legnagyobb létszámmal.

  A Bodrogi Cégcsoport már-már hagyományként az idei évben is megjelent a rendezvényen, ahol minden évben a cég kiemelt partnereinek köszönik meg többéves, évtizedes együttműködést egy rendhagyó, egész napos buli keretein belül.

 Cégünk nem csak saját programokban és dekorációban emelkedett ki a résztvevők közül, hanem a körülbelüli 800 fős létszámmal is. Idén először a kereskedelmi ágazat mellett, az összes gyáregység és a kivitelezés is képviseltette magát mind vendégek, mind megjelenés tekintetében.

Gyáregységek részéről, a Woodland asztalosüzem (régi nevén SK kft), Steelland lakatosüzem, Aluland nyílászáróüzem, valamint a Carboland hőszigetelésgyártó üzem jelent meg. Mind a négy egység igen komoly vendéglétszámmal, molinókkal, fotófallal és óriásléggömbbel tűnt fel. A gyáregység mellett a szegedi, csongrádi és hódmezővásárhelyi kivitelezés is jelen volt, és természetesen nem feledkezhetünk meg az egész vendéglátást lebonyolító Glorius hotel-ról is, aki szintén a Bodrogi Cégcsoporthoz tartozik.

70592840_929874344051328_1402241096259469312_o.jpg

Programok tekintetében sem volt hiány… a közel 600 fős vendégsereg igazán izgalmas programokat és sztárvendégeket kapott az ízletes halászlé, sült hal és túróscsusza mellé. A nap folyamán, a Tiszán hajóztak partnereink, ahol többek között megtekinthették, a már Bodrogi Bau köntösben lévő, felújítás alatt álló Móra Ferenc múzeumot. A hajókázás mellett Dj gondoskodott a vendégek hangulatáról, akik a koktélteraszon beszélhették meg jövőbeli terveiket. A délutánt két válogatott kézilabdázó megjelenése koronázta meg. Nagy László, aki a Carboland hőszigetelés reklámarca és jelenleg a veszprémi csapat sportigazgatója, egykori csapattársával, a most már Pick Szeged színeiben játszó Mikler Rolanddal látogattak ki a Bodrogi Bau sátrába. Természetesen több száz fotó is készült a válogatott játékosokkal. (Nagy László idén vonult vissza.)

70069611_929875100717919_1320137698270248960_o.jpg

  A Bodrogi Cégcsoport e rendezvénnyel köszönte meg partnereinek az előző év munkáját és együttműködését. Üzemeink és kereskedelmünk folyamatos fejlesztése és bővülése miatt, 2020-ban újabb látogatói rekordot tervezünk a Bodrogi sátorba!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!