Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...
Otthonfelújítási támogatás
Otthonfelújítási támogatás ügyintézése

Aluland a McDonald’s-ban!-Saját McDonald’s-ot nyitott a magyar milliárdos, a hazai hálózat új tulajdonosa!

Aluland a McDonald’s-ban!-Saját McDonald’s-ot nyitott a magyar milliárdos, a hazai hálózat új tulajdonosa!

Scheer Sándor, a hazai hálózat új tulajdonosa első úgynevezett kétsávos autós éttermét nyitotta meg Gödöllőn. A Bodrogi Cégcsoport része, az Aluland gyáregység is részt vett a projektben. A gödöllői McDonald’s projekt nyílászáróit a Meto Építő Zrt. rendelte meg tőlünk. Az épület homlokzati nyílászáróit, valamint a belső szélfogót készítette a Aluland gyáregységünk. Összetételét tekintve a nyílászáróink hőhídmentes Schüco profilból umbraszürke színben készültek háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, profi minőségben. Beépítés szempontjából a szerkezeteket a fal elé kellett elhelyezni, ezért horganyzott acélkonzolokra kellett ültetni a nyílászárókat. A gyártás és helyszíni szerelés közben a munka fennakadás nélkül zajlott le.

„Az új étterem és McDrive kívül-belül a legújabb trendek szerinti McDonald’s-megjelenést kapta. Az akadálymentesített vendégtér 100 négyzetmétert foglal el, és 84 ülőhellyel rendelkezik. A teraszon elhelyezett asztaloknál további 32 vendég tud helyet foglalni.Az éttermet már a legkorszerűbb külső- és belsőépítészeti tervek alapján, a „Jövő Élménye” koncepció jegyében építették (ez a 11. ilyen Magyarországon). Ez a koncepció már része a hálózat modernizációjának, amibe a magyar tulajdonos elég sokat fektet.” (Forrás: forbes.hu)

„A cél, hogy a rendszerben és a piacban rejlő lehetőségeket ötvözve felgyorsítsuk a növekedést, ösztönözzük az innovációt, és még közelebb hozzuk a márkát a vendégeinkhez. A jövőben még modernebb éttermekkel, illetve új és kibővített szolgáltatásokkal még több helyen leszünk jelen, így a változást egyre több vendégünk személyesen is megtapasztalja majd” – fogalmazott Scheer Sándor.

A McDonald’s sajátossága, hogy asztalunknál pár kattintással tudunk rendelni és fizetni azt.

Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen modern és innovatív étterem megvalósításában ránk gondoltak.