Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...
Otthonfelújítási támogatás
Otthonfelújítási támogatás ügyintézése

Csoda a kézi EB-n! Veretlenül jutott tovább a magyar kézilabdacsapat!-Nagy László (Carboland hőszigetelés arca) a szakmai stábban, a kispadon izgulhatta végig a mérkőzést!

Mikler Roland parádéval, Bánhidi Bence világklasszis teljesítményével és csodálatos második félidei játékkal ment tovább a magyar csapat! Portugália, Norvégia, Szlovénia, Svédország lesz az ellenfelünk, és amiről álmodni sem mertünk, harcolhatunk az olimpiáért.

A mérkőzés előtt a magyar csapat egy döntetlennel is kiegyezett volna, azonban minden várakozást felülmúltak játékosaink. Győzelmével középdöntőbe jutott a magyar alakulat, a vb címvédő Dánia azonban kiesett, akikkel korábban döntetlent játszott a magyar csapat. Csoportunkból Izland szintén továbbjutott.

Ami pedig külön büszkeség számunkra, hogy az egykori válogatott kézilabdázó, Nagy László a kispadon foglalt helyet és biztatta csapatot, mint a magyar válogatott szakmai stábjának tagja. Nagy László immáron többéve dolgozik együtt cégünkkel, mint a Carboland hőszigetelés reklámarca. Ezúton gratulálunk a csapatnak és Nagy Lászlónak is és további sok sikert kívánunk!

Magyarország–Izland 24-18 (9-12), Malmö, v.: Marin, García (spanyolok). lövések/gólok: 40/24, illetve 43/18, gólok hétméteresből: 3/1, illetve 4/0, kiállítások: 8, illetve 8 perc, Magyarország: Mikler – Hornyák 1, Máthé, Sipos, Bánhidi 8, Ligetvári 1, Győri 3, cserék: Szita 4, Bóka 4,Balogh Zs. 2, Rosta, Nagy B. 1, szövetségi kapitány: Gulyás István

Hajrá Magyarok!