Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...
Otthonfelújítási támogatás
Otthonfelújítási támogatás ügyintézése

Energetikai korszerűsítés a Bodrogi Bau Kft-nél 2020 (Papere kert 2.)

A projekt tartalmának bemutatása

A fejlesztés keretei között 6800 Hódmezővásárhely, Papere kert 2. szám alatt egy iroda és egy vasszerelő csarnok kerül korszerűsítésre.

A fejlesztett terület 2017. márciusa óta telephelye cégünknek. Az irodában a kivitelezési projektek előkészítése és szervezése, míg a vasszerelő csarnokban a kivitelezési munkák alapozási és födém betonozási munkáihoz használt vasak szerelése történik.

Fejlesztés bemutatása:

a) Iroda: A tetőtér kőzetgyapotos hőszigetelést kap, ezáltal jobb lesz a tető hőszigetelő képessége. A régi fénycsöves lámpákat mindkét szinten ledes lámpákra szerelünk át, valamint a korábban falban lévő alumínium vezetékeket modern vezetékekre cseréljük. A meglévő külső nyílászárókat 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárókra cseréljük.

b) Vasszerelő csarnok: A csarnok oldalfala és tetőborítása szendvicspanelből kerül kialakításra. A kapu helyére új kapu kerül.

A korábbi fénycsöves lámpák helyére ledes lámpatestek kerülnek, valamint új vezetékelés készül. A csarnok korábban tetővilágítókon keresztül kapott természetes fényt, viszont a felújítás után bekerülnek oldalfalba épített ablakok.

A felújításnak köszönhetően több kategóriát is javul az épületek energetikai besorolása, ami komfortosabb munkavégzést és energiamegtakarítást is eredményez.

Kedvezményezett neve: Bodrogi Bau Kft.

Projekt címe: Energetikai korszerűsítés a Bodrogi Bau Kft-nél 2020 (Papere kert 2.)

Szerződött támogatás összege: 15 513 370 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 54,999999%

Projekt fizikai befejezésének napja: 2022.08.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02263