Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...

Energetikai korszerűsítés a Bodrogi Bau Kft-nél 2020 (Papere kert 2.)

A projekt tartalmának bemutatása

A fejlesztés keretei között 6800 Hódmezővásárhely, Papere kert 2. szám alatt egy iroda és egy vasszerelő csarnok került korszerűsítésre.

A fejlesztett terület 2017. márciusa óta telephelye cégünknek. Az irodában a kivitelezési projektek előkészítése és szervezése, míg a vasszerelő csarnokban a kivitelezési munkák alapozási és födém betonozási munkáihoz használt vasak szerelése történik.

Fejlesztés bemutatása:

a) Iroda: A tetőtér kőzetgyapotos hőszigetelést kapott, ezáltal jobb lett a tető hőszigetelő képessége. A régi fénycsöves lámpákat mindkét szinten ledes lámpákra szereltünk át, valamint a korábban falban lévő alumínium vezetékeket modern vezetékekre cseréltük. A meglévő külső nyílászárókat 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárókra cseréljük.

b) Vasszerelő csarnok: A csarnok oldalfala és tetőborítása szendvicspanelből került kialakításra. A kapu helyére új kapu került.

A korábbi fénycsöves lámpák helyére ledes lámpatestek kerültek, valamint új vezetékelés készült. A csarnok korábban tetővilágítókon keresztül kapott természetes fényt, viszont a felújítás után bekerültek oldalfalba épített ablakok.

Napelemes rendszer telepítésével megtermeljük az épület üzemeltetéséhez szükséges elektromos áramot.

A felújításnak köszönhetően összesen 5 kategóriát javult az épületek energetikai besorolása, ami komfortosabb munkavégzést és energiamegtakarítást/termelést is eredményez.

Kedvezményezett neve: Bodrogi Bau Kft.

Projekt címe: Energetikai korszerűsítés a Bodrogi Bau Kft-nél 2020 (Papere kert 2.)

Szerződött támogatás összege: 15 513 370 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 54,999999%

Projekt fizikai befejezésének napja: 2023.03.27.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02263