Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...

Országos Csapatbajnokság másodosztály bajnoka lett a Bodrogi Bau Szeged Squash SE

A hétvégén lezajlott az Országos Csapatbajnokság utolsó fordulója ahova úgy érkeztünk, hogy ha jól fogunk teljesítni, akkor meg tudjuk nyerni a bajnokságot.

Hét játékosunk utazott el: Haskó Zsombor, Maróti László, Matuszka Marcell, Sárkány László, Nagy Levente, Jeszenszky Zoltán és Kohlrusz Balázs.

Három csapat ellen kellett játszanunk (4 játékos játszik 4 ellen).

Az első csapat az Egri SE volt, mi pedig a Sárkány, Kohlrusz, Maróti, Jeszenszky négyessel álltunk fel. Sikerült 3-1 arányban győznünk, ahol talán a nap meccsét a Jeszenszky Z. - Juhász Áron mérkőzés hozta, most mi jöttünk ki jobban, Zoli ugyanis 0-2-ről fordította meg a mérkőzést.

A második derbi a Budapesti Go Ahead csapata ellen volt. Haskó, Sárkány, Nagy, Matuszka felállással kezdtünk. A srácok hozták is a meccseket, azonban sajnos Sárkány és Nagy is összeszedett egy kisebb sérülést, ezúton is jobbulást nekik! 4-0 ide!

Jött az utolsó ellenfél, Top Challenge csapata. Sárkány Laci már biztosan nem tudott játszani, így a következő volt az összeállításunk: Matuszka, Kohlrusz, Nagy, Jeszenszky.

A bajnokságban már pontelőnyünk volt, így tudtuk, hogy ha nyerünk legalább két meccsen (minimum 1 pontot szerzünk), akkor meg is van a bajnoki cím. Matuszka és Kohlrusz is nyert, így szerencsére hamarabb eldőlt a mérkőzés! A szabályok megengedik, hogy ilyenkor már cserélhessünk játékost, úgyhogy Haskó és Maróti fejezte be, szépen helytállva!

Országos Csapatbajnokság másodosztály 1. helyezettje lettünk!🏆🥇

Ezúton is gratulálunk minden játékosunknak, hisz ezek az eredmények mindig közös sikerek!

Büszkék vagyunk rátok!

Jövőre pedig irány az első osztály! 💪