Pályázat
Pályázatok Pályázataink megtekintése...
Otthonfelújítási támogatás
Otthonfelújítási támogatás ügyintézése

Új Építési-és barkácsáruházat nyitottunk Békéscsabán

„A békéscsabai építési-és barkácsvilágvilágban új időszámítás kezdődik októbertől.” – Így hirdettük mér hetek óta a közelgő nyitást számos csatornán.

Az időszámítás pedig elkezdődött, hiszen 2021. október 15-én pénteken, megnyitottuk legújabb áruházunkat Békéscsabán. Impozáns homlokzat, tágas eladótér és hatalmas raktár tartozik az új áruházhoz, melyre nagy igény volt Békéscsabán. A termékválaszték kiemelkedő, hiszen a szóróáruktól kezdve az építőanyagokon át egészen a befejező szakipari anyagokig mindent be lehet szerezni.

bbau cikkbe 1.jpg

Bodrogi Ferenc, cégünk ügyvezetője kiemelte, hogy számunkra a vásárló az első, így próbáltunk az ő fejükkel gondolkodni a békéscsabai áruház kialakításakor is: a vevőközpontúság mellett, az üzlet könnyű elérhetősége is szempont volt. Ennek értelmében a Berényi út 132. szám alatt lévő üzletünk az M44-es autóútról, a békéscsabai elkerülő útról, és a megyeszékhely központjából egyaránt jól megközelíthető. Bodrogi Ferenc azt is kiemelte, hogy aki hozzánk fordul, azt egy hozzáértő csapat segíti, azért, hogy profi, szakértőktől érkező segítséget, azaz a legjobb termékeket, és a legmegfelelőbb szolgáltatásokat kapja.

Kiemelt figyelmet fordítunk az energiagazdálkodásra, ezáltal az új áruházban nagy mennyiségű hőszigetelő anyag választék elérhető.

bbau cikkbe 2.jpg

A széles termékkínálat és a szakmai tanácsadás mellett különböző szolgáltatásokkal is várjuk a vásárlókat, akiknek igénye szerint házhoz is szállítjuk az árut, mindezt úgy, hogy a lehetőségekhez mérten a termék a megrendelő által kijelölt, az adott felhasználási területhez legközelebb eső helyre kerüljön. Emellett anyagszükséglet-számítást, valamint árajánlatot és energiatanúsítványt is készítünk, illetve festék- és vakolatkeverést is végzünk.

„Az építőanyag kereskedéseink által forgalmazott termékeket saját kivitelezőink is használják, így naprakész információkkal rendelkezünk az anyagok felhasználását, minőségét illetően és ezáltal megfelelően tudjuk tájékoztatni vásárlóinkat is. Békéscsabán többek között az Evangélikus Nagytemplom felújítását is a mi szakembereink, a Bodrogi Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. végezte.” – emelte ki a megnyitó beszédében Bodrogi Ferenc ügyvezetőnk.

bbau cikkbe 3.jpg

Immáron két építési-és barkácsáruházzal várjuk a vásárlóinkat Békéscsabán a Berényi úton. Az újHÁZ Centrum Mesterház és az új áruház is hétköznap 7 és 17 óra, szombaton 7 és 12 óra között fogadja az építkezőket és felújítókat, míg vasárnap zárva tartunk. Az új üzlet a csabai városközpont felől Mezőmegyer felé haladva a Berényi út bal oldalán helyezkedik el, a telephely udvarán pedig kényelmes parkolási lehetőség várja a vásárlókat.

IGBE1149 (1).JPG

Elérhetőségek:

BODROGI ÉPÍTÉSI ÉS BARKÁCSÁRUHÁZ

5600 Békéscsaba, Berényi út 132.

ÚJHÁZ CENTRUM MESTERHÁZ

5600 Békéscsaba, Berényi út 52.

+36-66-800-230

bodrogiepitoanyag.hu

ujhazbekescsaba@bodrogibau.hu